寿司 Maki, Futomaki, Nigiri – czyli Lublin japońską stolicą Polski

wspolne sushi

Programy managerskie, czy to S&OT czy to MT, to nie tylko praca. Popołudniami można nauczyć się równie dużo. I tak, zgodnie z zasadą work-life balance miniony weekend zaowocował spotkaniem w którym motywem przewodnim było robienie sushi.

Spotkanie był tym bardziej nietypowe, że za gotowanie zabrało się aż sześciu Panów: Miguel, Łukasz, Czarek, Bartek, Francisco i ja. Bohaterami drugoplanowymi byli natomiast łosoś, tuńczyk, surimi i krewetki. Podczas tego projektu napotkaliśmy kilka bardzo przyziemnych problemów, począwszy od zbyt małej ilości garnków, przez uzupełnianą na bieżąco „dyscyplinę projektową”, po tępe noże.

sushi

Na szczęście efekt końcowy zaskoczył pozytywnie wszystkich i „gdzie kucha(rzy)rek sześć, tam było co jeść”.

Michał

Reklamy

3 comments

  1. Witam,

    Mam na imię Kuba (22 l.) i w sumie wpadłem tu przez przypadek, szukałem pewnych informacji o Eurocash. W lutym bronię inż. na Politechnice Rzeszowskiej z Logistyki. Później jeszcze 3 semestry do mgr. 😉

    Bardzo fajnie się czyta tego bloga, w sumie sam bym chciał być na Waszym miejscu 😉

    Życzę Wam wszystkiego najlepszego!

    Pozdrawiam,
    Kuba

    • Witaj Kubo,

      to broń się, broń, a potem zapraszamy do aplikowania na nasze programy. Logistyki u nas baaaardzo dużo, a projekty mega ciekawe.
      Pozdrawiam,
      Michał

      • Witaj Michale,

        Dziękuję za zaproszenie. Jak się obronię to napiszę tu na blogu. Także za niedługo możecie się spodziewać wiadomości ode mnie 😉

        Pozdrawiam,
        Kuba

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s